#93 Συζητάμε με την Aviato, μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Social Innovation Lab, για την ιδέα, το όραμα και τα μελλοντικά τους σχέδια!

Το Aviato είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή υγείας και ευεξίας που λειτουργεί ως εξειδικευμένος σύμβουλος φυσικής κατάστασης στο χέρι του χρήστη. Σε άμεση συνεργασία με τους χρήστες το Aviato μπορεί μέσα από την συλλογή δεδομένων και την διαδραστική επικοινωνία να καθορίσει προσαρμοσμένους στόχους υγείας, συμπεριλαμβάνοντας διατροφικές ανάγκες και γυμναστική. 

Η εφαρμογή παρακολουθεί την πρόοδο, παρέχει συμβουλές βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους, και προσαρμόζεται διαρκώς στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του χρήστη. 

Αναπτύσσει εξατομικευμένα προγράμματα υγείας, περιλαμβάνοντας θέματα όπως διαχείριση του στρες και βελτίωση του ύπνου. Το Aviato είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος υγείας στηρίζει κάθε χρήστη εξατομικεύοντας την εμπειρία του για την βέλτιστη υγεία και ευεξία που επιθυμεί.

Το Aviato είναι o Σπύρος Χατζηαργυρός!

Ο Σπύρος, είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου και έχει πάθος την τεχνολογία και την καινοτομία. Πιστεύει ότι ο κόσμος στηρίζεται στην καινοτομία και μέσα από την τεχνολογία μπορεί η καθημερινότητα μας να γίνει ακόμα καλύτερη.

Το εργαστήριο Social Innovation Lab, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Lidl Ελλάς, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την τεχνολογική και επιχειρησιακή υποστήριξη της εταιρείας καινοτομίας και ψηφιακής τεχνολογίας Crowdpolicy.

Μάθε Περισσότερα: ⁠⁠⁠⁠https://socialinnovationlab.gr⁠

Βρείτε την Aviato στα Social Media: