#92 Συζητάμε με την tinyTerrain, μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Social Innovation Lab, για την ιδέα, το όραμα και τα μελλοντικά τους σχέδια!

Η tinyTerrain προσπαθεί να προσφέρει μέσα από την παιχνιδοποίηση, την εκπαίδευση για την υγεία και ασφάλεια, στο σχολείο και την εργασία. Μέσω της εφαρμογής Minecraft δύνανται να δημιουργήσουν εξατομικευμένα τρισδιάστατα περιβάλλοντα προσομοίωσης, για την εκπαίδευση των μαθητών και των εργαζομένων αντίστοιχα στον τομέα της ασφάλειας και της υγείας.

Ο Γρηγόρης Γκόργκας, ο Κωνσταντίνος Ρούμπας, ο Κωστής Χανής και ο Χρήστος Παπαδόπουλος αποτελούν την τετράδα της tinyTerrain.

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη, τον Κωνσταντίνο, τον Κωστή και τον Χρήστο:

Ο Γρηγόρης έχει σπουδάσει στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στη Προαγωγή Υγείας Παιδιών και Εφήβων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως GamePlay Developer και Instructional Designer.

Ο Κωνσταντίνος είναι σχεδιαστής εκπαιδευτικού λογισμικού με εμπειρία στον σχεδιασμό και την αξιολόγηση διαδραστικών συστημάτων. Τώρα βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως υποψήφιος διδάκτορας στο εργαστήριο Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Υπολογιστή.

Ο Κωστής είναι ο Game Artist της tiny Terrain. Με πτυχίο Bachelor από το Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ο Χρήστος έχει τελειώσει Game Design στη SAE Αθήνας.

H καινοτομία για τους tinyTerrain είναι η δημιουργία νέων πραγμάτων που θα εξασφαλίζουν ένα καλύτερο βιώσιμο μέλλον σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Το εργαστήριο Social Innovation Lab, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Lidl Ελλάς, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την τεχνολογική και επιχειρησιακή υποστήριξη της εταιρείας καινοτομίας και ψηφιακής τεχνολογίας Crowdpolicy.

Μάθε Περισσότερα: https://socialinnovationlab.gr

Βρείτε την tinyTerrain στα Social Media: