#90 Συζητάμε με την Life Pulse, μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Social Innovation Lab, για την ιδέα, το όραμα και τα επόμενα τους βήματα!

H LifePulse είναι μια ψηφιακή εφαρμογή με κύριο στόχο την ομαλοποίηση των διαδικασιών της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Ελλάδα. Ο χρήστης θα λαμβάνει push notification για το που μπορεί να δώσει αίμα αλλά και προσωποποιημένη πληροφόρηση.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη, τον Θωμά και τον Δημήτρη:

Θωμάς Πατσάνης

Ο Θωμάς έχει σπουδάσει Computer Science and Engineering στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τώρα εργάζεται ως Full Stack Developer. Πιστεύει ότι η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα είναι δύο έννοιες που συνδέονται.

Δημήτρης Ποζαρίτης

Ο Δημήτρης έχει σπουδάσει Computer Science στο Derby University και κατέχει Μεταπτυχιακό σε Advanced Software Technologies απο το Swansea University. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Software Engineer. Πιστεύει οτι η καινοτομία φέρνει άμεσες αλλαγές στην καθημερινότητα επιλύοντας σημαντικά προβλήματα.

Παναγιώτης Καραδαγλής

Ο Παναγιώτης είναι Φυσικός και αυτή τη στιγμή είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στον τομέα του Προγραμματισμού. Δηλώνει Innovation Enthusiast και θεωρεί ότι η καινοτομία είναι το καύσιμο για την ψηφιακή αναβάθμιση σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας.

Το εργαστήριο Social Innovation Lab, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Lidl Ελλάς, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την τεχνολογική και επιχειρησιακή υποστήριξη της εταιρείας καινοτομίας και ψηφιακής τεχνολογίας Crowdpolicy.

Μάθε Περισσότερα: https://socialinnovationlab.gr

Βρείτε την LifePulse στα Social Media: