#89 Συζητάμε με την Medical Hub, μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Social Innovation Lab, για την ιδέα, το όραμα και τα μελλοντικά τους σχέδια!

H Medical Hub είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα με κύριο στόχο την παροχή συγκεντρωτικού όγκου πληροφοριών προς τους ασθενείς που χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης , έτσι ώστε να πλοηγηθούν απλά , άμεσα και αποτελεσματικά εντός του συστήματος υγείας της χώρας μας.

➡️ Μάθε περισσότερα για την Medical Hub: https://bit.ly/46nIUC2
🎬 Δες το βίντεο: https://youtu.be/PWaxk-XB5gA

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο και την Μαρία:

Κωνσταντίνος Ιάκωβος Τζελέπης

Ο Κωνσταντίνος ασχολείται με τον τομέα της χρηματοοικονομικής επιστήμης και του Marketing . Είναι δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η καινοτομία για εκείνον αποτελεί το κλειδί για την εξέλιξη του και ως επαγγελματία αλλά και ως άνθρωπο.

Μαρία Κούτσικου

Η Μαρία είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών , στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών. Ασχοελείτε με το Marketing και το Business Innovation και ενδιαφέρεται να εξελιχθει με γνώμονα την καινοτομία.

Το εργαστήριο Social Innovation Lab, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Lidl Ελλάς, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την τεχνολογική και επιχειρησιακή υποστήριξη της εταιρείας καινοτομίας και ψηφιακής τεχνολογίας Crowdpolicy.

Μάθε Περισσότερα: https://socialinnovationlab.gr

Βρείτε την Medical Hub στα Social Media: