#86 Ο κ. Γιώργος Καραμανώλης, Co- Founder, CTO/CIO της Crowdpolicy, στην έκθεση Smart Cities 2023, μιλάει για το ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού των πόλεων με τα Crowdapps (Video)

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η έκθεση Smart Cities 2023 στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι Δήμων και Περιφερειών, σημαντικά στελέχη του οικοσυστήματος καινοτομίας στον τομέα των έξυπνων πόλεων, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, startup εταιρείες κ.α.

H Crowdpolicy έδωσε το παρόν συμμετέχοντας σε όλη την έκθεση, προβάλλοντας το σημαντικό έργο που παράγει για πόλεις έξυπνες, βιώσιμες και άμεσα ψηφιακές. 

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο κ. Γιώργος Καραμανώλης, Co – Founder, CTO/CIO της Crowdpolicy συμμετείχε σε πάνελ με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και τις ψηφιακές εφαρμογές εφαλτήριο για μια σύγχρονη πόλη.

Ο κ. Καραμανώλης, μίλησε για την εμπειρία της εταιρείας, το όραμα της αλλά και για το ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού των Δήμων και των Περιφερειών μέσα από τις 33 ψηφιακές εφαρμογές της σουίτας Crowdapps. Επισήμανε ότι η ψηφιακή αναβάθμιση των πόλεων, πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των Δήμων αλλά υπακούοντας πάντα τις ανάγκες και τον στόχο της άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Σχετικοί Σύνδεσμοι: