#80 Συζητάμε με τον Αυγουστίνο Πασχαλίδη της BestPrice.gr για το SEO (Search Engine Optimization), τις εξελίξεις στο e-commerce και τις τεχνολογίες που αλλάζουν την καθημερινότητά μας!

Bio: Αυγουστίνος Πασχαλίδης, Head of SEO στο BestPrice.gr

Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και εργάζεται στο internet industry για πάνω από 16 χρόνια.

Αρχικά στο BestPrice εργάστηκε ως Web Developer (2007 – 2014), στην συνέχεια ως Content & Technical Support Manager ( 2015 – 2018) και τώρα ως Head of SEO (από 2019).

Διαθέτει επίσης γνώσεις σε Web Analytics, E-commerce Platforms (OpenCart, Magento, WooCommerce) Content Management Systems (WordPress, Joomla), Social Media Marketing και Online Advertising.

Είναι λάτρης των αριθμών, της στατιστικής και των συγκρίσεων, που μετατρέπουν τα ακατέργαστα δεδομένα σε χρήσιμη και αξιοποιήσιμη πληροφορία.

Το BestPrice.gr είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών από ηλεκτρονικά καταστήματα. Είναι ένα οικοσύστημα στο οποίο συναντιούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι του ecommerce: καταναλωτές, ηλεκτρονικά καταστήματα, κατασκευαστές / προμηθευτές και πάροχοι υπηρεσιών.

Αποτελεί εξέλιξη της πρώτης πλατφόρμας που σχετίζεται με online αναζήτηση, εύρεση και σύγκριση προϊόντων στο ελληνικό διαδίκτυο και λειτουργεί από το 2001, υποστηρίζοντας αρχικά την ενότητα Shopping του Pathfinder.gr.

Αυτήν την στιγμή το BestPrice (2023) αριθμεί περίπου 3700 καταστήματα και 20 εκατομμύρια προϊόντα.

Links:

BestPrice.gr: https://www.bestprice.gr

Linkedin Profile: https://www.linkedin.com/in/augustinos-paschalidis/

Προσωπικό Blog: https://www.aug.gr