#71, Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών, συζητάμε για την ψηφιοποίηση των λειτουργιών της τοπικής αυτοδιοίκησης, και την αξιοποίηση των νέων μέσων στον τουρισμό

Ο Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών, συζητάει με τον Γιώργη Χρονά από την Crowdpolicy, για την ψηφιοποίηση των λειτουργιών της τοπικής αυτοδιοίκησης, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλοι Δήμοι της Περιφέρειας, και την αξιοποίηση των νέων μέσων στον τουρισμό.

Σύντομο Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1967, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άμφισσας το 1985 και απέκτησε το πτυχίο του Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού το 1991. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα για 30 έτη διατηρώντας Τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών. Είναι παντρεμένος με την Μανίνα Κοντονίκου και πατέρας της Μαριέττας και του Αγαπητού, που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ως Νηπιαγωγός ειδικής αγωγής και Δημοσιογράφος αντίστοιχα. Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2010, όπου και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος (πρώτος σε ψήφους στην Δ.Ε. Άμφισσας), στο Δήμο Δελφών, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας στη θητεία 2011-2014 και Δημοτικός Σύμβουλος στη συνέχεια. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στ. Ελλάδας και Πρόεδρος της θεματικής επιτροπής Πολιτισμού, μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Στ. Ελλάδος και Πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής και μέλος της θεματικής επιτροπής Τουρισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Περισσότερες Πληροφορίες: