#65 Κυριακή Κυρίτση, Στέλεχος Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων – Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, συζητάμε για την καινοτομία και το διαμοιρασμό τεχνογνωσίας στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής

Η Κυριακή Κυρίτση, Στέλεχος Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων – Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, συζητάει με την Γεωργία Τσεβά από την Crowdpolicy, για την καινοτομία και το διαμοιρασμό τεχνογνωσίας στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής.

Συνοπτικό Βιογραφικό:

Η Κυριακή Κυρίτση γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Στατιστική και Μάρκετινγκ (ΟΠΑ, 2000), Περιφερειακή Διοίκηση (ΕΣΔΔΑ, 2004) και Πληροφορικά Συστήματα (ΕΑΠ, 2018). Ζει και εργάζεται στη Σύρο. Είναι στέλεχος του δημοσίου τομέα, για δέκα χρόνια εργάστηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης και από το 2014 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας) στο κομμάτι της χρηματοδότησης προγραμμάτων και φορέων. Παράλληλα, είναι Data Protection Officer για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων και Υπεύθυνη του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου. Έχει επιμορφωθεί στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και έχει συν ιδρύσει την ΑΜΚΕ “Edu4all-Εκπαίδευση για όλους” για τη δια βίου εκπαίδευση. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, ασχολείται εθελοντικά σε τοπικά πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα και είναι μέλος της ομάδας που υλοποίησε το πρώτο ολοκληρωμένο portal για την Ελληνική τζαζ σκηνή jazzlibrary.gr. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών (14, 12 και 10 ετών).

Περισσότερες Πληροφορίες: