#63, Γιάννης Μαλανδράκης, Δήμαρχος Πλατανιά, συζητάμε για την τοπική αυτοδιοίκηση, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τουρισμό και την αγροδιατροφή, και τα νέα ψηφιακά βήματα του Δήμου

Ο Γιάννης Μαλανδράκης, Δήμαρχος Πλατανιά, συζητάει με τον Γιώργη Χρονά από την Crowdpolicy, για την τοπική αυτοδιοίκηση, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τουρισμό και την αγροδιατροφή, καθώς και τα νέα ψηφιακά βήματα του Δήμου.

Συνοπτικό Βιογραφικό:


Ο Γιάννης Μαλανδράκης είναι Οικονομολόγος Msc και εργάζεται στην Τράπεζα Ελλάδος από τον Απρίλιο του 1994, ως Προϊστάμενος στην Υπηρεσία Συναλλάγματος. Είναι Πτυχιούχος του ΠΑ.ΠΕΙ του Τμήματος Οργάνωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση Ενηλίκων ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΚΕΠΙΣ, ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής εκπαιδευτών από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και του ΕΟΠΕΠΠ και πιστοποιημένος παρατηρητής διαδικασιών του ΕΟΠΕΠΠ. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εξελέγη Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πλατανιά και επανεξελέγη το 2014 , ως επικεφαλής του συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών». Στις εκλογές του 2019 επανεκλέχθηκε πάλι Δήμαρχος του Δήμου Πλατάνια, όπου συνεχίζει ακόμα τη θητεία του.


Περισσότερες Πληροφορίες: