#58, Μιχάλης Τσαβδαρίδης, Head of Risk Management and Customer Audit, Google Cloud Ασίας και Ειρηνικού, συζητάμε για τις νέες τεχνολογικές τάσεις και την εργασιακή του εμπειρία στο εξωτερικό

Ο Μιχάλης Τσαβδαρίδης, Head of Risk Management and Customer Audit, Google Cloud Ασίας και Ειρηνικού, συζητάει με τον Μιχάλη Ψαλλίδα, Managing Director της Crowdpolicy, για τις νέες τεχνολογικές τάσεις και την εργασιακή του εμπειρία στο Εξωτερικό.

  • Νέες αναδυόμενες τεχνολογίες, AI και εφαρμογή στην υγεία
  • Πως είναι να ζεις και να δουλεύεις σε πολυεθνικές εταιρίες τεχνολογίες και στο εξωτερικό
  • Ποια η σημασία του cloud για τις επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα
  • Γιατί οι Έλληνες του εξωτερικού δεν επιστρέφουν
  • Που ξεκινάω την καριέρα μου, Ελλάδα ή εξωτερικό;

Στο τέλος υπάρχει το link του βιβλίου που περιγράφει πώς η Σιγκαπούρη από ένα μικρό ψαροχώρι εξελίχθηκε σε μια δυναμική μεγαλούπολη με υψηλή ποιότητα ζωής και ευκαιριών εργασίας.

Συνοπτικό βιογραφικό:

Ως Head of Risk Management and Customer Audit για την Google Cloud Ασίας και Ειρηνικού, ο Μιχάλης Τσαβδαρίδης είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση της ομάδας που βοηθά τους πελάτες να αφαιρεθούν οποιαδήποτε εμπόδια στην μετάβαση των συστημάτων και δεδομένων τους στο Google Cloud Platform (GCP), χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης για την ασφάλεια της πλατφόρμας και τις δυνατότητες που παρέχει. Πριν την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης, εργάστηκε για 3.5 χρόνια με την Google ως Head of Strategy & Operations υπεύθυνος για τη διοίκηση του outsourcing δυναμικού της εταιρείας και των σχετικών Shared Services Centers.

Πριν την Google, ο Μιχάλης εργάστηκε στην Microsoft από το 2015 μέχρι το 2019 και ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 στην Procter & Gamble.

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης και κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο στα οικονομικά από το University of Illinois at Urbana-Champaign. Ζει στην Σιγκαπούρη με την οικογένεια του, έχει ζήσει σε έξι χώρες και είναι ενθουσιώδης μουσικός και δεινός αθλητής.

Περισσότερες πληροφορίες: