#54, Γιάννης Τσαβδαρίδης, Συνιδρυτής της B.I.T. 360, συζητάμε για τις νέες τεχνολογίες και το Fintech οικοσύστημα στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Τσαβδαρίδης, Συνιδρυτής της B.I.T. 360, συζητάει με τον Γιώργη Χρονά από την Crowdpolicy, για τις νέες τεχνολογίες και το Fintech οικοσύστημα στην Ελλάδα.
Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Τσαβδαρίδης είναι συνιδρυτής της B.I.T. 360 που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ΜΜΕ, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία (40έτη) σε Τραπεζικούς Οργανισμούς, όπως Τ.Κ.Ε., Εγνατία Τράπεζα, Aspis Bank, στις οποίες έχει υλοποιήσει πολλά καινοτόμα έργα & υπηρεσίες, ενώ σαν C.I.O. & C.D.O. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου σχεδίαζε και υλοποιούσε το ψηφιακό μετασχηματισμό της Τράπεζας. Εχει καταθέσει καινοτόμες προτάσεις για τη βελτίωση του Δημοσίου, όπως το e-paravolo και e-kliseis για τη διαχείριση των κλήσεων της Τροχαίας. Ηταν ιδρυτής της εταιρίας GMC αντιπροσώπευε τους Η/Υ Hyundai στην Ελλάδα και τη αλυσίδα Η/Υ Megashop. Τέλος, καινοτόμησε στην αρχή της δεκαετίας 1990, εκπαιδεύοντας παιδιά Δημοτικού σε Η/Υ με εφαρμογές πολυμέσων. Είναι κάτοχος BSc American Institute For Computer Sciences (Alabama), και Digital Marketing (University Of Urbana Champaign – Illinois).
Περισσότερες Πληροφορίες: