#24, Γιάννης Πάζιος, Αντιπροέδρος της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ένωση Μεσσηνίας”, συζητάμε για τις νέες τεχνολογίες στο πεδίο του agrotech

Ο Γιάννης Πάζιος (@ipazios) συζητάει με τον Μιχάλη Ψαλλίδα για τις νέες τεχνολογίες στη γεωργία και την ευφυή γεωργία, τα προγράμματα που υλοποιεί ο συνεταιρισμός, τους νέους αγρότες και το οικοσύστημα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του #agrotech.

Ο Γιάννης Πάζιος είναι Γεωγράφος, απόφοιτος του ομώνυμου τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ένωση Μεσσηνίας” και παράλληλα Διευθυντής Παροχής Υπηρεσιών, έχοντας διατελέσει επί 2 έτη Υπεύθυνος Έργου ΟΣΔΕ – ενός έργου που εξυπηρετεί ετησίως 25000 παραγωγούς της Μεσσηνίας – και Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Διατηρεί εταιρία συμβουλευτικής επιχειρήσεων και μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Mataroa (http://mataroa.org/), μέλος του Hellenic Blockchain Hub και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας.