#112, Συζητάμε με τους Μανώλη Κυριακάκη και Δημήτρη Παπαναγιωτάκη από την EVziiin για την Ηλεκτροκίνηση και Ηλεκτροφόρτιση

Οι Μανώλης Κυριακάκης, Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας EVziiin και Δημήτρης Παπαναγιωτάκης Τεχνικός Διευθυντής της Εταιρείας EVziiin, συζητούν με τον Μιχάλη Ψαλλίδα της Crowdpolicy για την ηλεκτροκίνηση και ηλεκτροφόρτιση, τις τεχνολογίες, τα οφέλη ενώ γίνεται και ένα συνοπτικό φροντιστήριο για τους τρόπους φόρτισης και τα κόστη.

Η EVziiin είναι μια πλατφόρμα IoT για Ηλεκτροκίνηση & Ηλεκτροφόρτιση Οχημάτων. Η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων διασύνδεσης των CPOs (Charging Point Operators), των eMSP (electric Mobility Service Providers) και των οδηγών, σε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που αντιπροσωπεύει έναν κόσμο καινοτόμων υπηρεσιών, σχεδιασμένων για τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου, με βάση την πράσινη ενέργεια.

Μέσω της εφαρμογής της EVziiin , η ηλεκτροκίνηση μετατρέπεται σε μια πλήρως ψηφιακή και εξατομικευμένη εμπειρία, προσφέροντας ανεξαρτησία και ελευθερία στις μετακινήσεις. Με την εφαρμογή της EVziiin, οι χρήστες απολαμβάνουν όχι μόνο τα οφέλη της ηλεκτρικής κίνησης, αλλά και τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την εμπειρία τους στις δικές τους προτιμήσεις και ανάγκες.

Για οποιοδήποτε ερώτημα / παρατήρηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] .