#103 Συζητάμε με την κ. Βιολέτα Ξανθούλη,Chief Operations Officer της WeRedd, για την εταιρεία και τα επόμενα βήματα για την προώθηση νέας επαγγελματικής κουλτούρας στους χώρους εργασίας.

Η Βιολέτα Ξανθούλη ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του μάρκετινγκ, και δούλεψε για 20 χρόνια σε διάφορες εμπορικές και marketing θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Microsoft και η Xerox, ενώ έχει αναλάβει στην ευθύνη της και εκτεταμένες περιοχές όπως το EMEA (Europe, Middle East & Africa) και η CEE (Central & Eastern Europe).

Σήμερα είναι co-founder & COO στη WeRedd, μία συμβουλευτική εταιρεία νέας γενιάς που βοηθά επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ανθρώπων τους. Στην καθημερινότητά της συνδυάζει πολλά πράγματα που αγαπάει, όπως να περνάει χρόνο με την οικογένειά της και τους φίλους της, να παίζει μπάσκετ, να διαβάζει, να ακούει μουσική και να ταξιδεύει.

Linkedin Profile: https://www.linkedin.com/in/violeta-xanthouli/ 

About WeRedd

Η WeRedd είναι μία συμβουλευτική εταιρία διαφορετική από τις άλλες, η οποία ακολουθεί μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση για να λύσει επιχειρηματικά προβλήματα.

Έχει αναπτύξει μία μοναδική μεθοδολογία, το “Know Your Company”, η οποία συνδυάζει το data science (machine learning & ΑΙ) με την εμπειρία σε θέματα στρατηγικής, ώστε να βγάλει trends και να προβλέψει πώς μπορούν οι εργαζόμενοι να γίνουν πιο παραγωγικοί και η επιχείρηση πιο αποδοτική και κερδοφόρα.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθήσει επιχειρήσεις που μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, που βρίσκονται σε κάποιας μορφής μετασχηματισμό, που αντιμετωπίζουν προβλήματα κουλτούρας, ή που δυσκολεύονται να κρατήσουν τους ανθρώπους τους.

Περισσότερα: https://www.weredd.com/