#114, Συζητάμε με τον Αλέξανδρο Νιώρα για το χρηματοδοτικό εργαλείο σύνδεσης της έρευνας και καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα Ερευνώ – Καινοτομώ

Ο κ. Αλέξανδρος Νιώρας Senior Consultant στην εταιρεία ΗΒΙ συζητάει με τον κ. Μιχάλη Ψαλλίδα από την Crowdpolicy για το χρηματοδοτικό εργαλείο σύνδεσης της έρευνας και καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα Ερευνώ – Καινοτομώ ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η Δράση Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027 αποτελεί «πράξη στρατηγικής σημασίας» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021-2027, αποσκοπεί στη σύνδεση της έρευνας και καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές.

http://erevno-kainotomo.gr/espa2127 

Η εταιρεία HBI (Hareva Business Ideas) ιδρύθηκε το 2014 στην Αθήνα από στελέχη με εμπειρία στο συμβουλευτικό χώρο από το 2000. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εγχώριους και διεθνείς οργανισμούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

https://hbi.gr/

Αλέξανδρος Νιώρας: Μαθηματικός, απόφοιτος του πανεπιστημίου του Sussex, με μεταπτυχιακές  σπουδές  (M.Sc in Technology & Innovation Management) στο SPRU του Πανεπιστημίου Sussex. Εργάζεται από το 2000 ως σύμβουλος επιχειρήσεων και από το 2023 ως Senior Consultant στην εταιρεία  ΗΒΙ.

https://www.linkedin.com/company/hareva-business-ideas/people/